Rozenburg Plateel in Den Haag

Rozenburg Plateel in Den Haag Op de expositie Rozenburg. Plateel uit Haagse kringen (1883-1917) in het Haags Gemeentemuseum vallen de felgekleurde, grillig vormgegeven kaststellen, schalen en vazen op in oosters getinte motieven. In de decors van Theodoor Colenbrander wemelde het van de watervogels, kikkers, pauwen en distels. Van de ontwerper Jurriaan Kok, (1861-1919) staan stukken ragfijn eierschaalporselein uitgestald, beschilderd met elegante motieven in tere kleuren. I.s.m kunsthandel Proportio Divina organiseert het museum op 14 december een avond waarop 50 objecten in het museum te koop zullen zijn. Rozenburg. Plateel uit Haagse kringen (1883-1917) t/m 20 jan Gemeentemuseum Den Haag, Stadhouderslaan 41. T.A.C. Colenbrander/Rozenburg Den Haag, twee stellen vazen, 1887-1888, hoogte 44,5 cm, collectie Gemeentemuseum Den Haag.
Rozenburg Plateel in Den Haag Op de expositie Rozenburg. Plateel uit Haagse kringen (1883-1917) in het Haags Gemeentemuseum vallen de felgekleurde, grillig vormgegeven kaststellen, schalen en vazen op in oosters getinte motieven. In de decors van Theodoor Colenbrander wemelde het van de watervogels, kikkers, pauwen en distels. Van de ontwerper Jurriaan Kok, (1861-1919) staan stukken ragfijn eierschaalporselein uitgestald, beschilderd met elegante motieven in tere kleuren. I.s.m kunsthandel Proportio Divina organiseert het museum op 14 december een avond waarop 50 objecten in het museum te koop zullen zijn. Rozenburg. Plateel uit Haagse kringen (1883-1917) t/m 20 jan Gemeentemuseum Den Haag, Stadhouderslaan 41. T.A.C. Colenbrander/Rozenburg Den Haag, twee stellen vazen, 1887-1888, hoogte 44,5 cm, collectie Gemeentemuseum Den Haag.

Op de expositie Rozenburg. Plateel uit Haagse kringen (1883-1917) in het Haags Gemeentemuseum vallen de felgekleurde, grillig vormgegeven kaststellen, schalen en vazen op in oosters getinte motieven. In de decors van Theodoor Colenbrander wemelde het van de watervogels, kikkers, pauwen en distels. Van de ontwerper Jurriaan Kok, (1861-1919) staan stukken ragfijn eierschaalporselein uitgestald, beschilderd met elegante motieven in tere kleuren. I.s.m kunsthandel Proportio Divina organiseert het museum op 14 december een avond waarop 50 objecten in het museum te koop zullen zijn.

Rozenburg. Plateel uit Haagse kringen (1883-1917) t/m 20 jan Gemeentemuseum Den Haag, Stadhouderslaan 41.