Raja Gaj

Raja Gaj Raja Gaj, de grootste Aziatische olifant ter wereld, woont in Nepal in het Wildlife reservaat. Maar Raja is verdwenen. De verzorgers snappen er niets van. Ook al is het reservaat een kleine duizend kilometer in omtrek, Raja is enorm groot -bijna 3,5 meter hoog - je kan hem niet over het hoofd zien. De verzorgers zijn nu bang dat Raja gepakt is door stropers. „Hij is meer dan zeventig jaar oud, dus het is onwaarschijnlijk dat we hem levend terugvinden.” De laatste keer dat Raja gezien is kon hij niet eens zijn eigen gewicht dragen. Foto: XXX Asian elephants parade during an annual elephant festival in Surin Province, 450 km (280 miles) northeast of Bangkok, November 17, 2007. REUTERS/Sukree Sukplang (THAILAND) REUTERS

Raja Gaj, de grootste Aziatische olifant ter wereld, woont in Nepal in het Wildlife reservaat. Maar Raja is verdwenen. De verzorgers snappen er niets van. Ook al is het reservaat een kleine duizend kilometer in omtrek, Raja is enorm groot -bijna 3,5 meter hoog - je kan hem niet over het hoofd zien. De verzorgers zijn nu bang dat Raja gepakt is door stropers. „Hij is meer dan zeventig jaar oud, dus het is onwaarschijnlijk dat we hem levend terugvinden.” De laatste keer dat Raja gezien is kon hij niet eens zijn eigen gewicht dragen. Foto: XXX