Peter Vos

Peter Vos De nieuwe tentoonstelling van schilder Peter Vos in de Aschenbach & Hofland Galleries in Amsterdam bestaat geheel uit voorstellingen van uilen. De vogels zijn uiterst nauwkeurig en in een scala aan grijstinten geschilderd. Hun priemende ogen lichten keer op keer op vanuit de schemering. In zijn vorige serie richtte Vos zich op weidse berglandschappen die herinnerden aan de romantische schilderijen van C. D. Friedrich. Nu zoomt de schilder in op zijn onderwerp en kan hij zijn techniek oefenen op de gedetailleerde verenpracht van de uilen. 8 dec t/m 26 jan in Aschenbach & Hofland Galleries, Bilderdijkstraat 165c, Amsterdam. Wo t/m za 12-17u.

De nieuwe tentoonstelling van schilder Peter Vos in de Aschenbach & Hofland Galleries in Amsterdam bestaat geheel uit voorstellingen van uilen. De vogels zijn uiterst nauwkeurig en in een scala aan grijstinten geschilderd. Hun priemende ogen lichten keer op keer op vanuit de schemering. In zijn vorige serie richtte Vos zich op weidse berglandschappen die herinnerden aan de romantische schilderijen van C. D. Friedrich. Nu zoomt de schilder in op zijn onderwerp en kan hij zijn techniek oefenen op de gedetailleerde verenpracht van de uilen.

8 dec t/m 26 jan in Aschenbach & Hofland Galleries, Bilderdijkstraat 165c, Amsterdam. Wo t/m za 12-17u.