nrc.next op tv

nrc.next op tv nrc.next op tv Hans Ubbink, modeontwerper. De sms is inmiddels vijftien jaar oud en nog steeds zeer populair onder mobieletelefoongebruikers. De industrie is naarstig op zoek naar nieuwe trends voor het mobieltje. Presentator Robert van de Roer vraagt Ubbink, trendsetter in de Nederlandse modewereld, hoe trendgevoelig hijzelf is. En wat is hem verder opgevallen in nrc.next?

Hans Ubbink, modeontwerper. De sms is inmiddels vijftien jaar oud en nog steeds zeer populair onder mobieletelefoongebruikers. De industrie is naarstig op zoek naar nieuwe trends voor het mobieltje. Presentator Robert van de Roer vraagt Ubbink, trendsetter in de Nederlandse modewereld, hoe trendgevoelig hijzelf is. En wat is hem verder opgevallen in nrc.next?

Nilgün Yerli zei gisteren: „Nederland is een sprookjesland maar het gaat kapot aan de allochtonerie”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur, 17.45 uur en 01.00 uur op RTL 7 en permanent via nrcnext.nl, rtl.nl en op YouTube.