Mode en interieur

Mode en interieur Van de bustier van Jean Paul Gaultier tot het korset van Madame Bovary: alle topstukken van het Centraal Museum vanaf de achttiende eeuw komen deze winter uit de kast voor de filmische tentoonstelling Script. Mode en interieur, van salon tot house. Er is een houseparty nagebouwd geïnspireerd op Basic Instinct, er is een Rietveld-huiskamer ingericht, en in de 18e-eeuwse Franse salon kan zo een scène van Dangerous Liaisons worden opgenomen. Bezoekers kunnen verschillende sets binnenstappen en zichzelf fotograferen in bijvoorbeeld Sense and Sensibility , Blade Runner, Madame Bovary en India Song Van 8 dec t/m 8 aug in het Centraal Museum, Nicolaaskerkhof 10, Utrecht. Di-zo 11-17u

Van de bustier van Jean Paul Gaultier tot het korset van Madame Bovary: alle topstukken van het Centraal Museum vanaf de achttiende eeuw komen deze winter uit de kast voor de filmische tentoonstelling Script. Mode en interieur, van salon tot house.

Er is een houseparty nagebouwd geïnspireerd op Basic Instinct, er is een Rietveld-huiskamer ingericht, en in de 18e-eeuwse Franse salon kan zo een scène van Dangerous Liaisons worden opgenomen. Bezoekers kunnen verschillende sets binnenstappen en zichzelf fotograferen in bijvoorbeeld Sense and Sensibility , Blade Runner, Madame Bovary en India Song

Van 8 dec t/m 8 aug in het Centraal Museum, Nicolaaskerkhof 10, Utrecht. Di-zo 11-17u