Midsummernightsdream

Midsummernightsdream De Paardenkathedraal is opnieuw op tournee met Shakespeares komische sprookje Midsummernightsdream uit 2001; een wervelend, betoverend feest der liefde. Het podium wordt gevuld met drukke, weelderige massascènes. Achtenveertig acteurs rennen rond, schaars maar schitterend gekleed. De elfen zijn halfbloot, met witte tutu's aan, de hovelingen dragen witte avondkleding, de toneelspelers spelen in vrijetijdskleding en in ondergoed. Lichtman Uri Rapaport vult de ruimte met warm, toverachtig licht. Regisseur en DJ Dirk Tanghe zweept de voorstelling op met een ruime keuze aan chansons, house en aria’ s. Tournee t/m 26 jan. Info 030- 2711414 of www.paardenkathedraal.nl. Selecties BAS VAN DER SCHOT Een extravagante Midsummernightsdream van de Paardenkathedraal en andere aanbevelingen. PAGINA 20, 21, 22

De Paardenkathedraal is opnieuw op tournee met Shakespeares komische sprookje Midsummernightsdream uit 2001; een wervelend, betoverend feest der liefde. Het podium wordt gevuld met drukke, weelderige massascènes. Achtenveertig acteurs rennen rond, schaars maar schitterend gekleed. De elfen zijn halfbloot, met witte tutu's aan, de hovelingen dragen witte avondkleding, de toneelspelers spelen in vrijetijdskleding en in ondergoed. Lichtman Uri Rapaport vult de ruimte met warm, toverachtig licht. Regisseur en DJ Dirk Tanghe zweept de voorstelling op met een ruime keuze aan chansons, house en aria’ s.

Tournee t/m 26 jan. Info 030- 2711414 of www.paardenkathedraal.nl.