Lang en gelukkig

Lang en gelukkig Met de familievoorstelling Lang en gelukkig stapt het Ro Theater in de oer-Britse traditie van de Christmas pantomime. Op basis van het sprookje Assepoester is Lang en gelukkig een feestelijke avond met slapstick, dubbelzinnigheden, hansworsterij, travestierollen, en liedjes op wijze van bekende hits. De acteurs beuken de flauwe, de platte én de betere grappen er even hard in. Arjan Ederveen is de ster van de avond, als de stiefmoeder Irma Zonderboezem, een internetbruid uit Wit-Rusland. Hannah van Lunteren als de kordate Assepoester en Dick van den Toorn als haar bediende Knoop zijn de innemende helden die ook de kinderen bij de voorstelling houden. Tournee t/m 3 feb. Inl.: 010- 4046888 en www.rotheater.nl. Dordrecht,15-11-07. Beeld uit de familie-voorstelling "Lang en Gelukkig" van het RO-theater, onder regie van Pieter Kramer. Foto Leo van Velzen Velzen, Leo van

Met de familievoorstelling Lang en gelukkig stapt het Ro Theater in de oer-Britse traditie van de Christmas pantomime. Op basis van het sprookje Assepoester is Lang en gelukkig een feestelijke avond met slapstick, dubbelzinnigheden, hansworsterij, travestierollen, en liedjes op wijze van bekende hits. De acteurs beuken de flauwe, de platte én de betere grappen er even hard in. Arjan Ederveen is de ster van de avond, als de stiefmoeder Irma Zonderboezem, een internetbruid uit Wit-Rusland. Hannah van Lunteren als de kordate Assepoester en Dick van den Toorn als haar bediende Knoop zijn de innemende helden die ook de kinderen bij de voorstelling houden.

Tournee t/m 3 feb. Inl.: 010- 4046888 en www.rotheater.nl.