Kerstman

Kerstman Sinterklaas is nog maar net naar Spanje vertrokken of de Kerstman neemt alweer zijn intrek in Nederland. Vanaf 7 december wordt zijn huis op het Vrijthof in Maastricht ingericht met een postkamer, keuken, slaapkamer en verder heeft de Kerstman een werkkamer waar hij alle verlanglijstjes van de kinderen leest, en een communicatiekantoor voor zijn e-mails. Het Vrijthof is ook t/m 8 januari omgetoverd tot Winterland Maastricht met een schaatsbaan van 1000 m², kerstmarkt, kermis met een zestig meter hoog reuzenrad, historische rupsbaan uit de jaren dertig, het kersttreintje voor de kleintjes en de roetschbaan T/m 8 jan. Inl www. winterland.nl of www.huisvandekerstman.nl

Sinterklaas is nog maar net naar Spanje vertrokken of de Kerstman neemt alweer zijn intrek in Nederland. Vanaf 7 december wordt zijn huis op het Vrijthof in Maastricht ingericht met een postkamer, keuken, slaapkamer en verder heeft de Kerstman een werkkamer waar hij alle verlanglijstjes van de kinderen leest, en een communicatiekantoor voor zijn e-mails.

Het Vrijthof is ook t/m 8 januari omgetoverd tot Winterland Maastricht met een schaatsbaan van 1000 m², kerstmarkt, kermis met een zestig meter hoog reuzenrad, historische rupsbaan uit de jaren dertig, het kersttreintje voor de kleintjes en de roetschbaan

T/m 8 jan. Inl www. winterland.nl of www.huisvandekerstman.nl