‘Irakezen’ op Kretenzische kust

‘Irakezen’ op Kretenzische kust Kato Zagros. De Griekse kustwacht heeft gisteren 193 illegale immigranten opgebracht voor de kust van het eiland Kreta. De immigranten hadden geen reisdocumenten. Ze zeggen afkomstig te zijn uit Irak, en in Libanon scheep te zijn gegaan. Hun schip voer zonder vlag. Volgens het Griekse ministerie van Zeevaart was er een dode aan boord. Zeven opvarenden zijn gearresteerd op verdenking van mensensmokkel. Foto AP Immigrants, carrying no travel documents, who said they were from Iraq and had sailed from Lebanon sit on the beach of Kato Zakros on the Greek island of Crete on Thursday, Dec. 6, 2007. Coast guard officers transported 193 illegal immigrants to shore Thursday after being spotted on the the Silver Wave cargo ship off the island of Crete. The Merchant Marine Ministry said one man was found dead on the ship, while seven people were arrested on smuggling charges. The ship had no flag. (AP Photo) Associated Press