Grande Finale

Grande Finale De groepstentoonstelling Grande Finale is de laatste expositie die galeriehouder Dirk Vermeulen in De Praktijk in Amsterdam organiseert. Op 22 december zal zijn galerie, die in 1993 werd opgericht, voorgoed sluiten met een ‘finalissima’. Nog eenmaal tonen de vaste kunstenaars van de galerie – onder wie Gijs Assmann, Bas Meerman, Rinke Nijburg, Joep van Liefland, Rik Meijers, Theo Schepens, Jasmijn Visser, Oskar Nilsson, Jonas Ohlsson, Benjamin Roth, Kaleb de Groot, Kinke Kooi, Hans de Vries, Daniel Hofstede en Ronald Ophuis – de komende weken hun werk, samen met dat van enkele gastkunstenaars. T/m 22 dec in De Praktijk, Lauriergracht 96, Amsterdam. Wo t/m za 13-18u.

De groepstentoonstelling Grande Finale is de laatste expositie die galeriehouder Dirk Vermeulen in De Praktijk in Amsterdam organiseert. Op 22 december zal zijn galerie, die in 1993 werd opgericht, voorgoed sluiten met een ‘finalissima’. Nog eenmaal tonen de vaste kunstenaars van de galerie – onder wie Gijs Assmann, Bas Meerman, Rinke Nijburg, Joep van Liefland, Rik Meijers, Theo Schepens, Jasmijn Visser, Oskar Nilsson, Jonas Ohlsson, Benjamin Roth, Kaleb de Groot, Kinke Kooi, Hans de Vries, Daniel Hofstede en Ronald Ophuis – de komende weken hun werk, samen met dat van enkele gastkunstenaars.

T/m 22 dec in De Praktijk, Lauriergracht 96, Amsterdam. Wo t/m za 13-18u.