De Balie 25 jaar

De Balie 25 jaar Al een kwart eeuw loopt De Balie over van kunst, cultuur, politiek in alle denkbare mixen, vormen en maten. Wat is de canon van het debat? Daarover gaan voormalig directeuren van De Balie, Felix Rottenberg, Paul Kuypers, Chris Keulemans, Andrée van Es en Anil Ramdas met elkaar in gevecht. Wat zijn de vijftien belangrijkste debatkwesties geweest in de afgelopen 25 jaar? De moorden op Fortuyn en Van Gogh behoren tot de grote kanshebbers, maar wat te denken van de fatwa van Rushdie, de cartoonrellen, de lancering van de vreemdelingenwet. De Balie Jubileumfeest, 7 t/m 9 dec. Adres: het voormalig kantongerecht aan het Kleine-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam. Inl 020 55 35 151 & www.debalie.nl

Al een kwart eeuw loopt De Balie over van kunst, cultuur, politiek in alle denkbare mixen, vormen en maten. Wat is de canon van het debat? Daarover gaan voormalig directeuren van De Balie, Felix Rottenberg, Paul Kuypers, Chris Keulemans, Andrée van Es en Anil Ramdas met elkaar in gevecht. Wat zijn de vijftien belangrijkste debatkwesties geweest in de afgelopen 25 jaar? De moorden op Fortuyn en Van Gogh behoren tot de grote kanshebbers, maar wat te denken van de fatwa van Rushdie, de cartoonrellen, de lancering van de vreemdelingenwet.

De Balie Jubileumfeest, 7 t/m 9 dec. Adres: het voormalig kantongerecht aan het Kleine-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam. Inl 020 55 35 151 & www.debalie.nl