Claw Boys Claw

Claw Boys Claw Tien jaar na hun laatstverschenen cd en bijna een kwart eeuw na oprichting zijn ze er weer: de ruigste garagerockers van Nederland met de donderse kwajongensstreken van eeuwige tiener Peter te Bos. Hij mag de 50 inmiddels ruim gepasseerd zijn; net als Iggy Pop raast hij over het podium met een stem als een scheepstoeter. In februari verschijnt het nieuwe album Pajama Day, opgenomen met nieuwe bassist Marcus Bruystens, oudgediende gitarist John Cameron en drummer Marc Lamb. 12 januari staan ze op het Noorderslagfestival in Groningen; voor die tijd wordt het clubcircuit platgespeeld. 8 dec Patronaat, Haarlem, 15 Rotown, Rotterdam, 21 Paard, Den Haag, 22 dec Fenix, Sittard.

Tien jaar na hun laatstverschenen cd en bijna een kwart eeuw na oprichting zijn ze er weer: de ruigste garagerockers van Nederland met de donderse kwajongensstreken van eeuwige tiener Peter te Bos. Hij mag de 50 inmiddels ruim gepasseerd zijn; net als Iggy Pop raast hij over het podium met een stem als een scheepstoeter.

In februari verschijnt het nieuwe album Pajama Day, opgenomen met nieuwe bassist Marcus Bruystens, oudgediende gitarist John Cameron en drummer Marc Lamb. 12 januari staan ze op het Noorderslagfestival in Groningen; voor die tijd wordt het clubcircuit platgespeeld.

8 dec Patronaat, Haarlem, 15 Rotown, Rotterdam, 21 Paard, Den Haag, 22 dec Fenix, Sittard.