China Now

China Now Hedendaagse kunst uit China is op het moment zeer populair. Op de kunstmarkt wordt het ene na het andere veilingrecord gebroken. Met de expositie China Now wil het Cobra Museum voor Moderne Kunst laten zien wie deze kunstenaars zijn, welke ontwikkelingen er gaande zijn en waarom. De tentoonstelling is samengesteld door Feng Boyi, curator Chinese avant-garde kunst. Hij heeft meer dan 75 werken van verschillende generaties kunstenaars vanaf de vroege jaren negentig tot nu wordt uitgekozen. Er zijn schilderijen, beelden, installaties, fotografie en nieuwe media. China Now t/m 27 jan in het Cobramuseum, Sandbergplein 1, Amstelveen. Di-zo 11-17u

Hedendaagse kunst uit China is op het moment zeer populair. Op de kunstmarkt wordt het ene na het andere veilingrecord gebroken.

Met de expositie China Now wil het Cobra Museum voor Moderne Kunst laten zien wie deze kunstenaars zijn, welke ontwikkelingen er gaande zijn en waarom.

De tentoonstelling is samengesteld door Feng Boyi, curator Chinese avant-garde kunst. Hij heeft meer dan 75 werken van verschillende generaties kunstenaars vanaf de vroege jaren negentig tot nu wordt uitgekozen. Er zijn schilderijen, beelden, installaties, fotografie en nieuwe media.

China Now t/m 27 jan in het Cobramuseum, Sandbergplein 1, Amstelveen. Di-zo 11-17u