Canterbury Tales

Canterbury Tales Een groep mensen maakt een reis en één van hen krijgt het idee om elkaar verhalen te vertellen om de tijd te doden. Verhalen over jaloerse ridders, een hebberige molenaar, een goedgelovige timmerman, overmoedige dwazen, ijdele haantjes en andere verhalen uit de middeleeuwen. Zesenveertig jongeren van het Jeugdtheaterhuis spelen Canterbury Tales. Spannende, mooie, verdrietige en grappige verhalen over jaloezie, hebzucht, wraak, lust en bedrog. Canterbury Tales is een voorstelling met veel dans en muziek, variërend van Bach tot Red Hot Chili Pepper en is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar. Canterbury Tales op 7 dec (19u30), 8 dec 16u en 9 dec (14u30) in de Krakeling, Nwe Passeerdersstraat 1, Amsterdam. Res 020-6245123

Een groep mensen maakt een reis en één van hen krijgt het idee om elkaar verhalen te vertellen om de tijd te doden. Verhalen over jaloerse ridders, een hebberige molenaar, een goedgelovige timmerman, overmoedige dwazen, ijdele haantjes en andere verhalen uit de middeleeuwen. Zesenveertig jongeren van het Jeugdtheaterhuis spelen Canterbury Tales. Spannende, mooie, verdrietige en grappige verhalen over jaloezie, hebzucht, wraak, lust en bedrog. Canterbury Tales is een voorstelling met veel dans en muziek, variërend van Bach tot Red Hot Chili Pepper en is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar.

Canterbury Tales op 7 dec (19u30), 8 dec 16u en 9 dec (14u30) in de Krakeling, Nwe Passeerdersstraat 1, Amsterdam. Res 020-6245123