5 Koffie drinken

Nu ook vóór de douane Starbucks ** FILE ** A cup of Starbucks coffee is seen in this, Aug. 1, 2006,file photo in Freeport, Maine. Starbucks Corp. said Thursday, Sept. 21, 2006, that it planned to raise prices of its lattes, cappuccinos, drip coffee and other drinks by 5 cents, or an average of 1.9 percent. The increase, which goes into effect Oct. 3 at all company-operated stores in the U.S. and Canada, will mark the first time the company has boosted drink prices in two years. (AP Photo/Robert F. Bukaty, file) Associated Press

Starbucks

Schiphol Plaza en Aankomsthal 4. Open: 24 uur per dag (Plaza), 7.00-22.00 u. (aankomsthal).

Je hoeft niet meer op vakantie om een Caramel Macchiato of Frappucino te bestellen. De Amerikaanse koffieketen Starbucks heeft twee nieuwe winkels op Schiphol geopend. En deze keer vóór de douane (in tegenstelling tot het eerste koffiecafé). De vestiging op Schiphol Plaza heeft alleen een toonbank met barkrukken. Maar bij Aankomsthal 4 kan je ook met je beker koffie wegzakken in fauteuils en er een boek of laptop bij pakken.