4 MUZIEK(FILM)

'Beautiful World' Tour in Berlijn Members of British pop band 'Take That' Gary Barlow (L-R), Jason Orange and Mark Owen perform during a show of their 'Beautiful World' tour in Berlin November 4, 2007. REUTERS/Tobias Schwarz (GERMANY) REUTERS

Take That Live

Den Haag: Pathé Buitenhof. Vanavond 20.30u. Kaarten: 25 euro. Res: 0900-1458; www.pathe.nl/buitenhof

Vanavond treedt de Britse popgroep Take That op in The O2 in Londen. Nederlandse fans krijgen de kans het evenement van dichtbij te volgen in het Haagse Pathé Buitenhof. Niet alleen het twee uur durende concert, maar ook exclusieve backstage beelden en interviews met de vier bandleden: Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange en Mark Owen. De voorstelling begint om 20.30 uur met exclusieve backstagebeelden en interviews, het concert start 21.00 uur.