1 uit eten met iens

Restaurant Rotisserie Zott

Nieuwegein, Dorpstraat 49Telefoon (030) 606 66 22Keuken open 12.00-15.00 di-vr, 17.00-22.00 za, 14.00-20.30 zo, ma geslotenGemiddelde prijs drie gangen à la carte 48,00 euroCategorie: Nieuwkomer

Deze trendy zaak heeft een flinke verbouwing achter de rug en is sinds eind oktober weer geopend. De beperkte kaart met één vlees-, één vis- en één vegetarisch gerecht garandeert verse ingrediënten. Maar ook kleine porties, vinden anderen. Leuke bediening en smaakvol interieur. Echt weer eens iets leuks in het oude dorp van Vreeswijk.

Uitstekend | Een leuke locatie, fantastisch eten en geweldige bediening. Echt een aanrader. (21-11-2007 K. V. te Nieuwegein)

Uitstekend | Dit is een heel goed restaurant. We hebben er heerlijk gegeten en ook de bediening was perfect. Als wij in Frankrijk zijn, gaan we altijd naar hotelketen Logis de France, daar eet men altijd perfect. Als we een eerlijk oordeel geven over Restaurant Rotisserie Zott, dan zou het zeker in die klasse vallen. Echt een aanrader dus voor mensen die graag goed eten. (12-11-2007 E. C. te Nieuwegein)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens