1 uit eten met iens

Korianders

Rhenen, Herenstraat 50Telefoon (0317) 616 191Keuken open 18.00-22.00, ma-di geslotenGemiddelde prijs drie gangen à la carte 29,50 euroCategorie: Nieuwkomer

Van het eten krijg je de neiging je bord af te likken, zo lekker kookt de chef-kok. Voor de persoonlijke touch komt hij zelf het menu uitleggen. Wat een passie voor eten heeft deze man. Het restaurant straalt een hoofdstedelijke sfeer en allure uit, waar iedereen zich in thuis zal voelen. Na een avond tafelen verlaat je het restaurant met een volle buik en een grote glimlach.

Uitstekend| Korianders is net nieuw in Rhenen. Een absolute aanwinst. Geen dertien in een dozijn restaurant maar echt iets nieuws. De bediening is zeer persoonlijk en het eten is verrassend. Je voelt je er echt thuis. (04-11-2007 K. V. te Rhenen)

Uitstekend | Leuk nieuw restaurant, zeer smakelijke Europese keuken met Aziatische invloeden. Mooie moderne uitstraling, vriendelijk personeel en goede prijs-kwaliteitverhouding. Hoofdgerechten rond de twintig euro en drie gangen openingsmenu voor 29,50 euro. (03-11-2007 M. S. te Rhenen)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens