tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Milosevic on trial Ned.2, 23.30-00.35u. Het verhaal achter de rechtszaak. Ex-president Slobodan Milosevic stierf op 11 maart 2006, vlak voor het einde van een vier jaar durend proces tegen hem, aan een hartaanval. Documentairemakers filmden voor en achter de schermen van het Joegoslaviëtribunaal.

Zorro und Patty HearstArte, 20.40-22.10u.

De dochter van krantenmagnaat Hearst wordt in 1974 ontvoerd door de radicale Amerikaanse terreurorganisatie Symbionese Liberation Army. Patty sluit zich aan bij de SLA en doet onder meer mee aan het beroven van banken. Regisseur Stone laat zien hoe het leven fictie (Zorro) imiteert.

Milosevic on trialNed.2, 23.30-00.35u.

Het verhaal achter de rechtszaak. Ex-president Slobodan Milosevic stierf op 11 maart 2006, vlak voor het einde van een vier jaar durend proces tegen hem, aan een hartaanval. Documentairemakers filmden voor en achter de schermen van het Joegoslaviëtribunaal.