Overige films

Nine Months (Chris Columbus, 1995, VS). Prenatale komedie zet alles op het komische talent van Hugh Grant. Terwijl zijn onverwacht zwangere vrouw Julianne Moore zich ontpopt tot brave broedkip vol moedergevoelens, slaat hij aan het twijfelen en ijsberen. Ook met Robin Williams. RTL5, 20.30-22.25u.

The Life of David Gale (Alan Parker, 2003, VS). Bekwame thriller speelt in Texas. Journaliste Kate Winslet probeert onschuld te bewijzen van ter dood veroordeelde filosofieprofessor annex anti-doodstrafactivist Kevin Spacey. RTL7, 20.30-22.55u.

Waterworld (Kevin Reynolds, 1995, VS). Minder succesrijk maar peperduur spektakel (200 miljoen dollar). Met kieuwen uitgeruste Kevin Kostner is de held in een verre, gruwelijke toekomst, wanneer de poolkappen gesmolten zijn en de wereld onder water staat. Bad guy Dennis Hopper is de aanvoerder van soort nautische Hell’s Angels. BBC1, 0.15-2.20u.