nrc.next op tv

nrc.next op tv Salah Edin, rapper. Volgens een rapport van de Amerikaanse inlichtingendiensten heeft Iran al in 2003 zijn kernwapenprogramma stopgezet. Presentator Robert van de Roer vraagt Edin, die kritisch rapt over de wereldpolitiek, hoe geloofwaardig zo’n rapport nog is. En wat is hem verder opgevallen in nrc.next? Jan Blokker zei gisteren: „Jort Kelder als minister van OCW en Heleen van Royen als minister voor Emancipatie. Dat kan overmorgen gebeuren in Nederland.” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrcnext.nl, rtl.nl en op YouTube. 26-04-2007, ALPHEN AAN DEN RIJN. SALAH EDIN. FOTO BAS CZERWINSKI Czerwinski, Bas

Salah Edin, rapper. Volgens een rapport van de Amerikaanse inlichtingendiensten heeft Iran al in 2003 zijn kernwapenprogramma stopgezet. Presentator Robert van de Roer vraagt Edin, die kritisch rapt over de wereldpolitiek, hoe geloofwaardig zo’n rapport nog is. En wat is hem verder opgevallen in nrc.next?

Jan Blokker zei gisteren: „Jort Kelder als minister van OCW en Heleen van Royen als minister voor Emancipatie. Dat kan overmorgen gebeuren in Nederland.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrcnext.nl, rtl.nl en op YouTube.