Brad Pitt bouwt huizen

Brad Pitt bouwt huizen New Orleans. Acteur Brad Pitt heeft beloofd ten minste 150 huizen te zullen bouwen in het door orkaan Katrina verwoeste gedeelte van New Orleans. De 43- jarige acteur, die zelf 5 miljoen dollar investeert in het project, deed een oproep voor verdere donaties. Deze roze kunstinstallatie moet aandacht vragen voor het project. Pitt en zijn partner Angelina Jolie hebben zelf ook een huis in New Orleans. Foto Reuters Metal frames draped in pink fabric, part of the Pink Project art installation, spread across an area in the Lower Ninth Ward of New Orleans December 3, 2007. Actor Brad Pitt said on Monday he wants to build 150 environmentally friendly homes for families displaced by Hurricane Katrina in the hard-hit New Orleans neighborhood. REUTERS/Lee Celano (UNITED STATES) REUTERS