1 uit eten met iens

D-Light

Den Haag, Laan v Meerdervoort 209Telefoon (070) 363 60 67Keuken open di-zo 12.30-23.00 uur, ma gesloten Gemiddelde prijs 3 gangen à la carte 37,50 euroCategorie: Nieuwkomer

Waar eerst een bruine, nietszeggende kroeg zat, zit nu fris en trendy D-light. Een strak interieur met veel zwart, groen en roze licht. Op de kaart staan spannende gerechten zoals kangoeroebiefstuk en krokodil, en de fingerfood-kaart is een echte aanrader. Hier en daar wordt nog wel eens een verkeerd of koud gerecht geserveerd en een enkeling vindt de porties te klein.

Uitstekend | Afgelopen zaterdag 17 november voor de 4e keer bij D-Light gegeten en zoals altijd verrukkelijk. Bediening is goed, zeer vriendelijk en attent. Gerechten zien er zeer mooi uit en smaken voortreffelijk. De wijn is ook goed van smaak. (18-11-2007 M. A. te Den Haag)

Uitstekend | Voor de derde keer hier gegeten; de sfeer, het eten en de bediening waren echt super. Vooraf hadden we kreeftenvlees met ganzenlever en mango en een boeket van jonge sla met mosterdketchup, echt een aanrader. (18-11-2007 N. de Jong te Delft)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens