Vrachtwagen ramt benzinestation

Vrachtwagen ramt benzinestation Zegge, 4 dec. Als gevolg van een klapband botste een vrachtwagen gistermiddag op een van de hoekpilaren van een Shellstation langs de A58 bij het West-Brabantse Zegge. Het dak van het benzinestation stortte in. De ravage was groot. De chauffeur van de beschadigde auto raakte lichtgewond en moest naar het ziekenhuis. Op het moment van het ongeluk was slechts een man aan het tanken. Hij bleef ongedeerd. In de daarop volgende file reed een bestelwagen op een vrachtauto, waarbij de de bestuurder van de bestelwagen bekneld kwam te zitten. De politie heeft de A58 een aantal uren afgesloten. Tot in de avond leidde dat tot een grote chaos in het verkeer. Foto Joyce van Belkom Nederland, Zegge, 04-12-2007 Tankstation. Foto: Joyce van Belkom Belkom, Joyce van