Overige films

Thunderbirds (Jonathan Frakes, 2004, VS). Live-actionbioscoopversie van poppenanimatie-serie uit de jaren zestig koos voor een campy aanpak: volop actie, maar er wordt steeds afstand bewaard met humor of pogingen daartoe. Vanuit Tracy Island wordt de wereld behoed voor rampen. RTL7, 20.30-22.10u.

A River Runs Trough It (Robert Redford, 1992, VS). Derde regie van Redford is een respectabele verfilming van Norman Macleans autobiografische novelle over een jeugd in het groene, onbedorven Montana. Schitterende fotografie (Oscar) van beken, stroomversnellingen en hengelaars. WDR, 22.10-0.05u., nagesynchr.

Getting Even with Dad (Howard Deutch, 1994, VS). Formulekomedie mengt Home Alone en Three Men and a Baby. Domme crimineel Ted Danson wordt voor de voeten gelopen door zijn, op de stoep achtergelaten, bijna vergeten zoontje Macaulay Culkin. Morgen, SBS6, 14.10-16.10u.