nrc.next op tv

nrc.next op tv Jan Blokker, columnist en schrijver. Afgelopen zondag leed de Venezolaanse president Hugo Chávez een pijnlijke nederlaag bij het referendum voor drastische machtsuitbreiding. Presentator Robert van de Roer vraagt Blokker wat dit betekent voor Chávez. En wat vindt hij van het leiderschap in Nederland? Thijs Römer zei gisteren: „Wilders is een enge, domme xenofobe man” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrcnext.nl, rtl.nl en op YouTube. Jan BLOKKER,columnist. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Rotterdam,23 augustus 2006 Mentzel, Vincent

Jan Blokker, columnist en schrijver. Afgelopen zondag leed de Venezolaanse president Hugo Chávez een pijnlijke nederlaag bij het referendum voor drastische machtsuitbreiding. Presentator Robert van de Roer vraagt Blokker wat dit betekent voor Chávez. En wat vindt hij van het leiderschap in Nederland?

Thijs Römer zei gisteren: „Wilders is een enge, domme xenofobe man”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrcnext.nl, rtl.nl en op YouTube.