Het dak eraf!

Het dak eraf! Zegge. Nadat een vrachtwagen met een klapband gisteren het tankstation De Hoezaar langs de A58 had geramd, stortte het dak in. Het tankstation tussen Breda en Bergen op Zoom werd afgesloten, in de daaropvolgende file ontstond een aanrijding en het dak zelf moest met behulp van twee containers worden gestut. Foto WFA Bekijk beelden van de ravage op nrc.nl/binnenland WFA28:TANKSTATION INGESTORT:ZEGGE:03DEC2007-Shelltankstation De Hoezaar langs de A58 in Brabant is rond half ‚‚n deels ingestort nadat een vrachtwagen met een klapband het gebouw had geramd. De vanwege de klapband onbestuurbare truck van het bedrijf DST uit Roosendaal boorde zich bij Zegge in de richting van Roosendaal in ‚‚n van de dragende palen van het tankstation. Het dak stortte gedeeltelijk in. De pompen zijn niet beschadigd. WFA/sd/str. Erald van der Aa WFA WFA