4 DANS

NDT danst León Foto Joris Jan Bos Nederlands Dans Theater 1 'Straightforward'~Paul Lightfoot & Sol LŽon ~Jorge Nozal & AurŽlie Cayla Joris-Jan Bos Photography© t = +31 (0)70 365 92 45 m = +31 (0)6 53 661 225 e = jprisjan@mac.com w = http://homepage.mac.com/jorisjan Bos, Joris-Jan Photography

Nederlands Dans Theater I

Utrecht: Stadsschouwburg. Tijd: 20.00u. Inl/res: 030-2302023 & www.stadsschouwburg-utrecht.nl

In het programma Tar and Feathers van Nederlands Dans Theater I staat de piepjonge Zweedse choreograaf Alexander Ekman (23 jaar) naast giganten in de choreografie: Jirí Kylián en Lightfoot León. Twee wereldpremières, drie generaties, drie verschillende stijlen op één avond. Drie mannen en drie vrouwen bewegen zich door een surrealistische wereld waarin zwart en wit, onderbewustzijn en bewustzijn op gespannen voet met elkaar lijken te leven.