1 uit eten met iens

Gustavino

Amsterdam, Gustav Mahlerplein 16Telefoon (020) 661 50 62Keuken open 12.00-22.00 uurGemiddelde prijs 3 gangen à la carte 37,50 euroCategorie: Nieuwkomer

De chef-kok is van Toscanini, do we need to say more? De origineel Italiaanse hapjes zijn dan ook heerlijk en de sfeer is goed. Zowel voor een drankje als een diner kun je hier terecht. Het is duidelijk dat er veel zorg (en geld) aan het interieur is besteed. Hoewel het personeel over het algemeen zeer professioneel en leuk wordt genoemd, vindt een enkeling dat Gustavino beter had kunnen investeren in de staf dan het interieur.

Uitstekend | Heel goed. Heerlijk geborreld aan de bar en daarna gegeten. Zalige antipasti en de steenovenpizza was echt goed. Overige gerechten ook zeer goed. Vriendelijke, kundige bediening en een prettige sfeer. Mooi, gewaagd interieur. Aanrader voor lunch of diner of borrel na werk. (16-11-2007 L.W.)

Uitstekend | Wat een mooi restaurant. We waren hier met een wijnproeverij en hebben naast de wijn ook van heerlijke antipasti en pizza’s mogen genieten. Leuke, aardige en goede bediening. Ik kom zeker terug. (09-11-2007 M. K. te Heemstede)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens