Vrouwen aan top bij WOMEN Inc.

Vrouwen aan top bij WOMEN Inc. Amsterdam, 3 dec. Een New Girls Network als tegenhanger van het old boys network. Dat initiatief maakte dit weekeinde deel uit van het WOMEN Inc. festival in Amsterdam, dat door prinses Máxima werd geopend. Het rapport ‘Meer vrouwen aan de top’ werd aangeboden aan onder anderen Segolène Royal. Het festival is voor „vrouwen die voor veranderingen staan”. (Foto WFA) WFA01:WOMEN INC FESTIVAL:AMSTERDAM;02DEC2007-Foto: vrouwen krijgen een handmassage. Op zaterdag 1 en zondag 2 december 2007 werd in de Beurs van Berlage in Amsterdam het Women Inc Festival gehouden. Het festival werd geopend door prinses Maxima. Women Inc representeert een diversiteit aan opinies en gaat dwars door leeftijden, culturen en disciplines heen. Women Inc is debat, muziek, literatuur, talkshows, workshops, master classes, theater, dans, beeldende kunst, feest en fotografie. WFA/sd/str. Rein van Zanen WFA WFA