tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Camels, courts and concubines National Geographic, 22.30-23.30u. De Britse journalist en islamoloog Tim Mackintosh-Smith maakt in de voetsporen van de legendarische Marokkaanse ontdekkingsreiziger Ibn Battuta (1304-1369) een tocht naar Mekka. Op enthousiaste wijze toont Mackintosh-Smith zo het Midden-Oosten.

Camels, courts and concubinesNational Geographic, 22.30-23.30u.

De Britse journalist en islamoloog Tim Mackintosh-Smith maakt in de voetsporen van de legendarische Marokkaanse ontdekkingsreiziger Ibn Battuta (1304-1369) een tocht naar Mekka. Op enthousiaste wijze toont Mackintosh-Smith zo het Midden-Oosten.

Spraakmakende zakenNed.2, 22.50-23.35u.

Paul Rosenmöller ontvangt gasten die dit jaar veelvuldig in het nieuws waren. In deze eerste aflevering (van vijf) spreekt hij met Theo de Rooij. Die ontsloeg tijdens de Tour de France de Deense geletruidrager Rasmussen uit de Rabo-ploeg. Wat gebeurde er precies en hoe is het nu met De Rooij?