tv film

tv film Flatliners (Joel Schumacher, 1990) RTL7, 20.30-22.40u. Thriller vol zondebesef, boetedoening en vergiffenis. Geneeskundestudenten, onder wie Kiefer Sutherland en Julia Roberts, forceren bij zichzelf een tijdelijke hartstilstand om een kijkje te kunnen nemen in het hiernamaals. Symbolische fotografie van Jan de Bont.

Hôtel des Amériques (André Téchiné, 1981) TV5, 18.30-20.30u.

Rijke weduwe Catherine Deneuve en de op kosten van zijn moeder levende Patrick Dewaere zwelgen in eenzaamheid in Franse badplaats Biarritz. Zij rijdt hem aan, en een verhouding lijkt de oplossing voor beider bestaan, maar is gedoemd te mislukken.

Flatliners (Joel Schumacher, 1990)RTL7, 20.30-22.40u.

Thriller vol zondebesef, boetedoening en vergiffenis. Geneeskundestudenten, onder wie Kiefer Sutherland en Julia Roberts, forceren bij zichzelf een tijdelijke hartstilstand om een kijkje te kunnen nemen in het hiernamaals. Symbolische fotografie van Jan de Bont.