Aids uitleggen in India

Aids uitleggen in India siliguri. Naar aanleiding van wereldaidsdag (zaterdag) hield de Indiase stad Siliguri een tentoonstelling over de ziekte. In India ligt het aantal hiv-besmettingen naar schatting op 2,5 miljoen. In Mumbai kregen 200.000 inwoners informatie over het virus. Daarvoor werden de lokale lunchkoeriers ingeschakeld, die de lunchtrommels thuis ophalen en op kantoor bezorgen, dit keer inclusief een folder over hiv en aids. Foto AFP Indian people gather at the site of an HIV/AIDS awareness event in Siliguri, 01 December 2007, on the occaision of World Aids Day. Across India World Aids Day is being marked with awareness campaigns and health camps, as an estimated 2.5 million of the country's billion plus population are living with HIV/AIDS. AFP PHOTO / Diptendu DUTTA AFP