tv nieuws en documentaires

Bil’in Habibti Ned.2 23.30-00.25u. Israëlische documentaire uit 2006 over de strijd van de bewoners van het Palestijnse dorpje Bil’in op de Westelijke Jordaanoever tegen de Israëlische afscheidingsmuur. Een groep Israëliërs is solidair en strijdt met hen mee. Eén van hen is filmmaker en voormalig militair Shai Carmeli Polak.

Bil’in HabibtiNed.2 23.30-00.25u.

Israëlische documentaire uit 2006 over de strijd van de bewoners van het Palestijnse dorpje Bil’in op de Westelijke Jordaanoever tegen de Israëlische afscheidingsmuur. Een groep Israëliërs is solidair en strijdt met hen mee. Eén van hen is filmmaker en voormalig militair Shai Carmeli Polak.

Heroes UnmaskedBBC 2 22.45-23.00u.

Voor fans van de Amerikaanse serie Heroes (voor deze uitzending en donderdagavond 21.30 uur. op RTL 5) is deze documentaire bijna verplicht. De karakters worden verder geïntroduceerd, de acteurs geïnterviewd en er worden hints gegeven die je uiteindelijk naar het slot van de serie leiden.