Peloton door Burkina Faso

Peloton door Burkina Faso Bobo-Dioulasso, 31 okt. Het peloton racet door het Afrikaanse landschap tijdens de vijfde etappe van de Ronde van Burkina Faso. Aan de 21ste editie van de wielerwedstrijd nemen naast negen Afrikaanse teams vier Franse, een Belgische en een Nederlandse ploeg deel. De 23-jarige Fransman Vincent Graczyk won de rit over 130 kilometer van Pâ naar Bobo-Dioulasso. In de eindsprint bleef hij zijn landgenoten Jérémy Galland en Mickaël Schnell voor. De Marokkaan Moussine Lahsaini behoudt de gele leiderstrui in het algemeen klassement. Er staan nog vijf etappes op het programma, waarvan de langste op vrijdag: 178 kilometer. (Foto AP) Local residents watch cyclists taking part in the 5th stage of the 21st Tour du Faso bicycle race between Pa and Bobo-Dioulasso in Burkina Faso, Tuesday, Oct. 30, 2007. The race which is the most popular bicycle race on the African continent, comprises of 10 stages. (AP Photo/Christophe Ena) Associated Press