4 Keuren

Datingsite

www.yesnomayb.nl

Staat deze kop je aan? De facespin laat verschillende koppen voorbijschieten en bij elke foto die langskomt kun je kiezen voor ja, nee of misschien. Mensen die je leuk vindt, zet je in je eigen datebook. Zij krijgen dan automatisch jouw foto te zien als zij de facespin bezoeken. Als dat gevoel wederzijds is, krijg je daar bericht van. Dan kun je contact opnemen. ‘Net als in het echte leven.’ Met www.yesnomayb.nl is een nieuwe datingsite geboren. Het ziet er fris uit en is simpel in gebruik. Zo simpel dat je niet echt de diepte in kunt. De informatie die je over de ander kunt vinden is erg beperkt. Je hebt een foto en wat persoonsomschrijvingen als ‘ik ben onafhankelijk’ en ‘ik hou van normaal eten’ en daar moet je het mee doen. Dus ergens hebben ze wel gelijk. Je moet net als in het echte leven maar op het gezicht afgaan. En dan maar hopen dat de inhoud ook bevalt. (MR)

Met bijdragen van Anne-Marie van der Poel, Marije Ravelli, Edwin Schravesande en Irene de Vette