3 Toasten

Doodshoofdtoaster

29,00 euro exclusief verzendkosten, via tomwet.de

Tijdens het Halloweenfeest vanavond praat, dans en drink je de hele avond met spoken, heksen, vampiers, zwarte katten, spinnen en weerwolven. Jijzelf in prachtig heksenkostuum betovert uiteraard iedereen, inclusief die charmante Dracula. Helaas breekt het daglicht door en, na een paar uur slaap, blijkt niet alleen dat de tovercocktails zijn uitgewerkt, maar dat die ook tegen je zijn gaan werken. Met bonkend hoofd word je wakker met de zwartste kater ooit. Hoog tijd voor tegengif in de vorm van een stevig ontbijt met gebakken eieren en doodshoofdtoast. Bij Duitse gadget- en cadeausite Tomwet raden ze aan deze toast alleen aan vrienden te serveren, omdat sommigen het op een nuchtere maag niet kunnen waarderen. Maar het is ook perfect om te serveren aan Dracula die als een zombie aan de ontbijttafel aanschuift. (IdV)