1 uit eten met iens

Céramique

Maastricht, Rechtstraat 78Telefoon (043) 325 20 97Keuken open 17.30-22.30 uur, dinsdag geslotenGemiddelde prijsdrie gangen à la carte 27,50 euroCategorie: Puur eten

Er wordt hard gewerkt door de overwegend studenten in de bediening van deze knusse tent. Het tempo van opdienen is dan ook zeer snel. Goede opties zijn de diverse salades en eendenborst, maar ook typisch Limburgse gerechten als zuurvlees en konijn op Maastrichtse wijze. Erg smakelijk, maar volgens sommigen te duur voor een eetcafé. De cappuccino is wat ondermaats: die mag groter.

Matig | Zeer matig. Zonder al te veel commentaar op het interieur, ook culinair geen hoogvlieger. Matig eten wordt bedekt met een berg garnituur, amuses worden lukraak uitgedeeld en de bediening gaf ons niet het gevoel een welkome gast te zijn. (05-09-2007 S. R. te Amsterdam)

Redelijk | Ik heb hier al meerdere keren eerder gegeten, met het eten is over het algemeen niets mis. Echter was ik behoorlijk teleurgesteld in de dranken die geserveerd waren, de witte wijnen waren niet te drinken en de cappuccino was ondermaats. (09-06-2007 L. T. te Maastricht)

Eet en recenseer mee via nrc.nl/iens