Overige films

Best Seller (John Flynn, 1987, VS). De vitaliteit van een ouderwetse B-film maar ook een geforceerd plot kenmerken deze misdaadthriller. Beroepskiller James Woods dringt zijn levensverhaal op aan de oudere, gedesillusioneerde politieman Brian Dennehy, met wie hij zich door een bizarre bloedband verbonden weet. BBC1, 0.55-2.25u.

Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon (Maria Peters, 2003, Nederland). Effectieve vervolgfilm over Rotterdamse belhamel uit de boeken van Chris van Abkoude is misschien wel beter dan het origineel. Titelrol van Quinten Schram, zoon van de regisseur. Morgen, België 2, 10.05-11.55u.

Taras Bulba (J. Lee Thompson, 1962, VS). Historische avonturenfilm naar roman van Gogol. Zestiende-eeuwse Kozakkenleider Yul Brynner kampt met rebellerende zoon Tony Curtis. Ook met Christine Kaufmann. Morgen, BBC2, 12.00-14.00u.