1 uit eten met iens

Grand café Groeneveld

Baarn, Groeneveld 2Telefoon (035) 542 11 92Keuken open 11.00-16.00 uur, maandag geslotenGemiddelde prijs drie gangen à la carte 18,00 euroCategorie: Puur eten

Na een wandeling door het fraaie Engelse landschapspark is het relaxen in het strak ingerichte souterrain met vrolijke kleuren op de muren van Kasteel Groeneveld. Kinderen raken gegarandeerd gefascineerd door het grote aquarium in deze zelfbedieningszaak. Lunchen is mogelijk, net als koffie met gebak of een high tea. Alles is even (h)eerlijk. De kok zweert bij biologische ingrediënten.

Uitstekend | Een gezellig restaurant waar een deel zelfbediening is en een deel geserveerd. Door de mooie ligging en pure smaak van het eten is Grand café Groeneveld echt top om te vertoeven met kleine kinderen en ouderen. Ga zo door en ik kom zeker terug. (11-08-2007 R. N. te Almere)

Goed | Het grand café gebruikt alleen biologische ingrediënten. De ambiance past bij het kasteel, de inrichting is modern. Het is een zelfbedieningsrestaurant, maar zo oogt het niet. Van alle gemakken voorzien voor rolstoelrijders, kinderen etcetera. (27-02-2006 M. E. te Baarn)

Eet en recenseer mee via nrc.nl/iens