1 Feestje geven

Organiseer thuis een flitsend feestje met live optredens via www.gotmusic.nl. Foto UnderTheHat.net UnderTheHat.net

Houseparty organiseren

www.gotmusic.nl

Niks te doen vanavond? Organiseer binnen één uur een complete houseparty, zonder de deur uit te gaan. Mét bekende dj, een flashy flyer en een koelkast vol lekkere drankjes. Het kan met GOT, want GOT is your dj. GOT brengt exclusieve optredens bijna live in je huiskamer. Je moet wel een pc met een internetverbinding hebben en Windows Vista Media Center. Je bedient het met je afstandsbediening, muis of toetsenbord. Je kiest een channel, vervolgens een act, je kunt kiezen uit live opgenomen acts van grote namen als Michel de Heij en Partysquad. Dan moet je alleen nog een datum prikken. Aan flyeren heeft GOT ook gedacht, je kunt het programma koppelen aan je e-mail en de GOT-flyer gaat naar al de door jou geselecteerde vrienden. Hierop staat vermeld dat bij jou thuis die bekende dj optreedt. Dan kan het feest losbarsten. Het is gratis en je hoeft de deur niet uit! Haal de beste dj’s in huis voor je verjaardag of voor sinterklaas. Of regel een top artiest voor het weekend, als het slecht weer wordt. GOT is your dj. Oh ja, en voor die drankjes: GOT heeft nog geen boodschappenservice, daar heb je Albert voor. (MR)