tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Tegenlicht: ik en het web Ned.2, 21.00-21.49u. Er is één groot verschil tussen de huidige generatie adolescenten en haar voorgangers: internet. nrc.next-redacteur Rob Wijnberg meent dat het overaanbod van informatie leidt tot een structureel wantrouwen voor alles wat ons netvlies bereikt. Voor veel jongeren is alles amusement geworden. Eindhoven, 21-04-2007; The Party, groot computer-evenement in het Beursbegouw. Meer dan 1000 deelnemers namen het tegen elkaar op in het NK Gaming, daarmee is het een van de grotere lanparties in de Benelux. Foto Vincent van den Hoogen/HH Hoogen, Vincent van den

Hitlers MuseumBelgië 2, 20.50-21.50u.

Anderhalf jaar voor de Tweede Wereldoorlog vatte Hitler het plan op om in Linz het grootste kunstcentrum van Europa te creëren. Toen de oorlog uitbrak, roofden de Duitsers belangrijke kunstwerken. Aan de hand van Jan van Eyks Lam Gods wordt de kunstroof in kaart gebracht.

Tegenlicht: ik en het webNed.2, 21.00-21.49u.

Er is één groot verschil tussen de huidige generatie adolescenten en haar voorgangers: internet. nrc.next-redacteur Rob Wijnberg meent dat het overaanbod van informatie leidt tot een structureel wantrouwen voor alles wat ons netvlies bereikt. Voor veel jongeren is alles amusement geworden.