Geitenkaasjes in wijnbladeren met honing

Als je geen druivenplant in je tuin of op je balkon hebt, en je buren ook niet, kun je ook wijnbladeren uit een pot gebruiken. Spoel ze goed af onder koud stromend water en laat ze uitlekken voor je ze gebruikt. Als je meer tijd hebt, kun je de geitenkaaspakketjes ook op de barbecue grillen.

Spreid twee wijnbladeren uit en leg op ieder blad een geitenkaasje. Druk tegen de zijkanten van de kaasjes de walnoten. Maal er wat zwarte peper over. Vouw de wijnbladeren dicht. Leg over ieder kaasje een tweede wijnblad en vouw dit onder het kaasje dicht, zodat ze goed zijn ingepakt. Gebruik eventueel een touwtje om de bladeren vast te zetten. Kwast de pakketjes dun in met wat olie en bak ze in een grillpan tot de geitenkaas zacht is geworden en begint te lopen. Serveer ze warm, met de pot honing ernaast.