2 Beschermen

Geen geplette banaan meer

Banaanbescherming

www.bananaguard.com/order, 8 euro excl. verzendkosten (3,50 euro)

Waarom is het toch zo moeilijk om gezond te eten? Omdat het ook veel makkelijker is om repen chocola, voorverpakte koek en snoep mee te nemen in je tas. Maar nu is er deels een oplossing voor dit gezondheidsdilemma voor reizigers: de Bananaguard, een handig beschermdoosje voor bananen. Iedereen die weleens een geplette banaan in z’n tas heeft gehad, weet hoe essentieel dit doosje kan zijn voor bananeneters. Het doosje heeft een handige vorm, zodat de meeste bananen erin passen. Kleine ventilatiegaatjes zorgen dat je banaan niet voortijdig rijpt en twee sluitclips zorgen ervoor dat je banaan in het doosje blijft. Het beschermende banaandoosje kun je in heel veel verschillende kleuren bestellen. En er is ook een glow-in-the-dark versie (zo kun je dus ook bananen eten in de bioscoop?). Nu nog een rond model, voor de appels en kiwi’s. (EvdL)