1 Uit eten met Iens

Amdez Koesveld

Den Haag, Maziestraat 10Telefoon (070) 360 27 23Keuken open 18.00-22.00 uurGemiddelde prijs 3-gangen à la carte 31,50 euroCategorie: puur eten

Bij binnenkomst in dit restaurant tref je een prettige huiskamersfeer aan en muziek waarvan je helemaal vrolijk wordt. Dat geldt trouwens ook voor de bediening – waar vind je zo’n service? – en de kookkunsten van de kok. Het hele team is jong en de energie straalt ervan af. De kaart biedt mooie klassiekers in een nieuw jasje, afgewisseld met gerechten waarvan je de ingrediënten (nog) niet kent.

Uitstekend | Het blijft een heerlijk plekje om rustig te genieten van een verwenavondje uit. Als ze het ergens naar je zin willen maken is het hier, De chef is één en al oor en je proeft het zeer hoge niveau. Prima advies over gerechten en vooral wijn, goed gezelschap maakt het verder af! (11-09-2007 B. S. te Den Haag)

Redelijk | Het is een leuk ingerichte plek, die jong en toegankelijk oogt. Maar er zijn wat minpunten bij het restaurant: wijn is per glas erg duur. Het was vrij druk, de bediening was vriendelijk, maar niet professioneel. (03-09-2007 G. S. te Leiden)

Eet en recenseer mee via nrc.nl/iens