1 Mensen kijken

Lelijke outfits

uglyoutfitsnyc.com

Bloemetjesshirt boven een kaki, korte broek. Eronder: blote benen, voeten in witte tennissokken en die weer in stevige stappers. Tassen over beide schouders, fikse pet ter bekroning. Mini-jurkje met heftige print boven blote benen in winterlaarzen, flinke bos blond haar met even flinke uitgroei. Ach, waar zijn de terrastijden gebleven… Ze herleven op Ugly Outfits New York City. Pagina na pagina met de vreselijkste uitdossingen van mannen en vrouwen, toeristen en autochtonen, rijp en groen met een discreet zwart vierkantje voor hun gezicht om herkenning te voorkomen. Het weblog kent maar één categorie: ugly. Het enige commentaar: de plagerige kopjes. ‘Goldie Hawn’ staat er bij een jongedame in glitterpanty’s op sneakers en met een big shopper. De fotograaf belooft door te gaan met haar blog zolang er chippies en hipsters zijn die gewapend met modebladen en creditcards de stad onveilig maken. Haar kinderen dwingt ze onmodieus naar school te gaan zolang er nog Uggs op de wereld zijn. Binnenkort gaat een zustersite voor Tokio van start. Zo wordt de winter ook zonder terrasjes nog gezellig…. (CJ)