Bosnië maakt zich op voor winterkou

Bosnië maakt zich op voor winterkou Zenica, 27 okt. Een Bosnische man aan het werk in een primitieve kolenmijn in de buurt van de stad Zenica, in het midden van Bosnië. Arme inwoners van de regio bereiden zich voor op de koude wintermaanden die in aantocht zijn. Zij verzamelen met primitieve middelen en soms met blote handen kolen uit gevaarlijke mijnen, die niet commercieel worden geëxploiteerd. De kolen zijn van slechte kwaliteit. Foto Reuters A Bosnian man works inside a primitive coal mine near the central Bosnian town of Zenica October 26, 2007. As the Balkan state prepares for the winter, a group of poor Bosnians search with bare hands and primitive tools for bad quality coal inside a dangerous self-run mine. REUTERS/Damir Sagolj (BOSNIA AND HERZEGOVINA) REUTERS