Rat in de mode

Rat in de mode Een film kan er de oorzaak van zijn dat mensen zin krijgen om een huisdier te houden. Na het zien van Remy, de kookgrage rat in de nieuwe Disneyfilm Ratatouille, willen mensen in Engeland en Frankrijk nu graag een rat als huisdier. Het is zelfs een rage. Het meest geliefd is de blauwe Dumborat, die in Frankrijk ongeveer vijftig euro kost. De Dumborat heeft grotere en rondere oren die iets lager zitten dan bij andere ratten. Deze rat is zachtaardig en heel slim. Je kunt er net zo goed mee spelen als met een hond of kat. Maar dat lijkt niets uit te maken; Toen Harry Potter voor zijn elfde verjaardag van Hagrid een witte sneeuwuil kreeg in de film Harry Potter en de Steen der Wijzen, raakte de sneeuwuil in de mode -en een uil houdt niet echt van spelen. (Foto: Walt Disney Pictures)) scene uit de animatiefilm Ratatouille (2007) FOTO: Walt Disney Pictures / Pixar In the new animated-adventure, RATATOUILLE, a rat named Remy (pictured) dreams of becoming a great French chef. RATATOUILLE is directed by Academy Award®-winning Brad Bird ("The Incredibles") and co-directed by Academy Award®-winning Jan Pinkava ("Geri's Game"). Walt Disney Pictures / Pixar

Een film kan er de oorzaak van zijn dat mensen zin krijgen om een huisdier te houden. Na het zien van Remy, de kookgrage rat in de nieuwe Disneyfilm Ratatouille, willen mensen in Engeland en Frankrijk nu graag een rat als huisdier. Het is zelfs een rage. Het meest geliefd is de blauwe Dumborat, die in Frankrijk ongeveer vijftig euro kost. De Dumborat heeft grotere en rondere oren die iets lager zitten dan bij andere ratten. Deze rat is zachtaardig en heel slim. Je kunt er net zo goed mee spelen als met een hond of kat. Maar dat lijkt niets uit te maken; Toen Harry Potter voor zijn elfde verjaardag van Hagrid een witte sneeuwuil kreeg in de film Harry Potter en de Steen der Wijzen, raakte de sneeuwuil in de mode -en een uil houdt niet echt van spelen. (Foto: Walt Disney Pictures))