Nederlanders de beste DJ’s

Nederlanders de beste DJ’s Armin van Buuren is de beste Diskjockey van de wereld. Dat heeft het Britse tijdschrift DJ Magazine woensdag bekend gemaakt. Elk jaar mogen de lezers van het tijdschrift zeggen wie zij de beste Diskjockey vinden. Dit keer hebben 345.000 mensen uit 220 verschillende landen hun stem uitgebracht. Armin zegt op zijn website dat hij het „een grote eer vindt en een droom is die uitkomt.” Als tweede op de lijst van honderd beste DJ’s staat Tiësto. Woensdag kreeg Armin in Londen een prijs uitgereikt. (Foto: WFA/Peter de Jong) WFA10:ARMIN VAN BUUREN BESTE DJ VAN DE WERELD:AMSTERDAM;25OKT2007*ARCHIEFOKT2006*-Armin van Buuren is door de lezers van het Britse tijdschrift DJ Magazine uitgeroepen tot beste diskjockey ter wereld. Hij nam woensdag in Londen de bijbehorende award in ontvangst. Het blad stelt ieder jaar een top 100 samen aan de hand van stemmen van het publiek. Danceliefhebbers uit 220 landen brachten dit jaar 345.000 stemmen uit. In 2002,2003 en 2004 werd de prijs gewonnen door DJ Ti‰sto, die dit jaar tweede werd. Fedde Le Grand eindigde op de 22e plaats en was daarmee de hoogst genoteerde nieuwkomer in de dancelijst. Vorig jaar eindigde Armin van Buuren op de tweede plaats.WFA/sd/str. Peter de Jong WFA WFA

Armin van Buuren is de beste Diskjockey van de wereld. Dat heeft het Britse tijdschrift DJ Magazine woensdag bekend gemaakt. Elk jaar mogen de lezers van het tijdschrift zeggen wie zij de beste Diskjockey vinden. Dit keer hebben 345.000 mensen uit 220 verschillende landen hun stem uitgebracht. Armin zegt op zijn website dat hij het „een grote eer vindt en een droom is die uitkomt.” Als tweede op de lijst van honderd beste DJ’s staat Tiësto. Woensdag kreeg Armin in Londen een prijs uitgereikt. (Foto: WFA/Peter de Jong)