Het geheim van Mars

Het geheim van Mars Ik zit op de basisschool de Piramide in groep 7a bij meester Warner. Wij hebben woensdag ons project over het geheim van Mars met een raketlancering afgesloten. Het begon toen meester een steen meenam, wij moesten toen onderzoeken of deze steen van Mars kwam. Maar dat was niet zo. We hebben heel veel geleerd over Mars en het heelal. Ook hebben we raketten gebouwd en we gingen die woensdag afvuren in het Kogerpark. De eerste raket ging wel tien meter omhoog de boom in. Toen alle raketten waren geweest zat meester helemaal onder de modder. Op de foto zie je mijn klas. Ik sta er zelf niet op. Raketnieuws van Megan Kruit, 10 jaar, uit Koog aan de Zaan

Ik zit op de basisschool de Piramide in groep 7a bij meester Warner. Wij hebben woensdag ons project over het geheim van Mars met een raketlancering afgesloten. Het begon toen meester een steen meenam, wij moesten toen onderzoeken of deze steen van Mars kwam. Maar dat was niet zo. We hebben heel veel geleerd over Mars en het heelal. Ook hebben we raketten gebouwd en we gingen die woensdag afvuren in het Kogerpark. De eerste raket ging wel tien meter omhoog de boom in. Toen alle raketten waren geweest zat meester helemaal onder de modder. Op de foto zie je mijn klas. Ik sta er zelf niet op.

Raketnieuws van Megan Kruit, 10 jaar, uit Koog aan de Zaan